Start    Musicus     Meer...     Over mij     Links     Contact     Blog  
 
Willem Poot gebruikt muzieknotatie software van Capella
 
 

Vergeten muziek die de moeite waard is onder het stof vandaan halen

 
 

Muziekuitgever Willem Poot zoekt al sinds de jaren 70 in Nederlandse en Europese bibliotheken naar vergeten stukken van bekende en onbekende componisten. Daarnaast arrangeert hij muziek voor niet zo voor de hand liggende instrumentcombinaties. Een goed voorbeeld hiervan is zijn bewerking van Mozart’s Gran Partita voor 8 cello’s.

Bijzonder
Interlude Music Productions is begonnen als uitgeverij van orgelmuziek. De orgelcatalogus bestaat voornamelijk uit minder bekende, maar wel interessante orgelmuziek - van de vroeg 17e eeuwse orgeltabulatuur van Bernhard Schmid, via bekende en minder bekende 18e eeuwse componisten tot onbekende 19e en vroeg 20e eeuwse Nederlandse orgelwerken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de uitgebreide catalogus van Interlude! De uitgaven zijn van hoge kwaliteit, prettig leesbaar en toch redelijk geprijsd.

 
  Repertoirekeuze
Bij Interlude Music Productions bestaat een eigen opvatting over de repertoirekeuze. Naast orgelmuziek brengt Interlude Music Productions ook bijzondere muziek voor clavecimbel, koor, strijkers en blazers uit. Ensemble-uitgaven bestaan altijd uit een partituur met partijen.